Rüyada kıza su vermek

Rüyada kıza su vermek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, geleceğinizin güzel olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada kıza su vermek gördüyseniz:

  • Belli problemler yaşanmasaydı veya hayatınızda olmasaydı neler olurdu diye düşünmek yerine çözüm yollarına odaklanmalısınız.

Rüyada kıza su vermek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın elinden su içmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kızını suyun içinde görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada bir kıza su vermek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, geri planda kalacağına delalet eder.

Rüyada kızını emzirdiğini görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada amca kızına sarılmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments