Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin kızının olduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek üstünlük elde edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments