Rüyada kızının suya düştüğünü görmek

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek çok güzel işlere gireceğine, saygınlığa, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada kızının suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek yaşamının da düzene gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada kızının dereye düştüğünü görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulur.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek dertleri biteceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının düştüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek eşit davranılacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments