Rüyada bir kıza su vermek

Rüyada bir kıza su vermek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, aşık olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza su vermek gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Rüyada kıza su vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada kızını suyun içinde görmek afiyette giden düzeninden olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza su vermek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın elinden su içmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış ekmek almak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments