Rüyada kızını suyun içinde görmek

Rüyada kızını suyun içinde görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kızını suyun içinde gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada kızını suyun içinde görmek sağlık sorunlarının artacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını beyazlar içinde görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın elinden su içmek hak ve din yolunu bırakacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kıza su vermek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kıza su vermek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde ateş görmek umduğunu bulamayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde bebek görmek tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments