Rüyada kirpiklere rimel sürmek

Rüyada kirpiklere rimel sürmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kötü gününü de paylaşacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, iyi şartlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada rimelli kirpik görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada mavi rimel sürmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine rimel sürmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil rimel sürmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments