Rüyada kirpiğe rimel sürmek

Rüyada kirpiğe rimel sürmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek kısa sürede başarısının artacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret eder.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada rimelli kirpik görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birine rimel sürmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi rimel sürmek geniş bir rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments