Rüyada kirpiklerine rimel sürmek

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yollarını ayıracağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek razı geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Rüyada rimelli kirpik görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil rimel sürmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi rimel sürmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birine rimel sürmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Ruyamda gozlerime rimel auruyodum ama rimel hem kirpiklerimi uzatiyodu hemde renklendiriyodu bunun anlami ye