Rüyada gözlerine rimel sürmek

Rüyada gözlerine rimel sürmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, fırsatların heba edileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, parasına da para ekleyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada gözlerine rimel sürmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine rimel sürmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek kötü haberlerin alınacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil rimel sürmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yeni bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada mavi rimel sürmek işlerinin rast gideceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments