Rüyada rimelli kirpik görmek

Rüyada rimelli kirpik görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kötü yollara gireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, günah işlemekten korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada rimelli kirpik gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rimelli kirpik görmek yıkılacağına, üzüleceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada rimel satın almak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rimel çekmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, halsizleşeceğine alamet eder.

Rüyada mavi rimel görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments