Rüyada kirpiğine rimel sürmek

Rüyada kirpiğine rimel sürmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya alamet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada rimelli kirpik görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek huzurlu, mutlu olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze rimel sürmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments