Rüyada kendine rimel sürmek

Rüyada kendine rimel sürmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi rimel sürmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine rimel sürmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada göze rimel sürmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, duymadığı sözleri duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments