Rüyada göze rimel sürmek

Rüyada göze rimel sürmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, evlerin ayrılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, birikmiş parasının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze rimel sürmek gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada göze rimel sürmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada göze rimel çekmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi rimel sürmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, rakipleri mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada birine rimel sürmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil rimel sürmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek doğruluğu bulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments