Rüyada başkasına rimel sürmek

Rüyada başkasına rimel sürmek hayırlı işlere girileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına rimel sürmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada başkasına rimel sürmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze rimel sürmek malının ve gelirinin çoğalacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek yaraların merheminin bulunulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Rüyada gözlerine rimel sürmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi rimel sürmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil rimel sürmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments