Rüyada kırmızı kefen görmek

Rüyada kırmızı kefen görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, başarıya giden yollarını açacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, o işi canlandıracağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kefen gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kefen görmek çok zor günler geçirileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada temiz kefen görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Rüyada birine kefen vermek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı birini kefenli görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve kefen görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada anneni kefenli görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi kefende görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments