Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek geçim derdinin olmayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, para sıkıntısının olmayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük adımlar atılacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babasını kefenle gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada babasını kefenli görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek kötü sözler duyulacağına, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada babayı kefenli görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde kefen görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölmeden kefenlenmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments