Rüyada temiz kefen görmek

Rüyada temiz kefen görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kefen gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Rüyada temiz kefen görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefende görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kefen görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalettir.

Rüyada kefenini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada ölen birini kefenle görmek gelirinden yana memnun olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefen sarmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada babayı kefenli görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments