Rüyada anneyi kefende görmek

Rüyada anneyi kefende görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, engellerin aşılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, aylık gelirinin artacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada anneyi kefende gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada annemi kefenli görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Rüyada anneyi kefenli görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi kefende görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kefenle görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada anneni kefenli görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada annemi kefenle görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments