Rüyada birine kefen vermek

Rüyada birine kefen vermek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada birine kefen vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada ölü kefeni görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada kahverengi kefen görmek yarar sağlamayacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Rüyada annemi kefenli görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek şansının artacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments