Rüyada kırık yumurta sarısı görmek

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta sarısı gördüyseniz:

  • İletişim trafiği ani fikir değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek büyük bir aşk yaşayacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çocuklarının fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta toplamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta vermek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet eder.

Rüyada kırık yumurta görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kırık görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments