Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ruh sağlığının bozulacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yumurtanın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kırık yumurta almak anne babanın üzüntü duyacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek büyük bir makama geleceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık yumurta görmek ekmek kapılarının kapanacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok kırık yumurta görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalettir.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments