Rüyada kırık yumurta vermek

Rüyada kırık yumurta vermek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerin kapanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada kırık yumurta vermek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Rüyada yumurta kırık görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendisiyle övüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta vermek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına tabir olunur.

Rüyada kırık yumurta toplamak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Rüyada çok kırık yumurta görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments