Rüyada kırık tahta kapı görmek

Rüyada kırık tahta kapı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tahta kapı gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık tahta kapı görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tahta kırığı görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırık tahta görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalettir.

Rüyada tahta kapı görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine delalet eder.

Rüyada eski tahta kapı görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada tahta kapı kırmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments