Rüyada tahta kapı görmek

Rüyada tahta kapı görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, ruhen rahatlığa erileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada tahta kapı gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada tahta kapı kilitlemek ömür boyu süreceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada tahta kapı kırmak tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunlarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kapı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada mavi tahta kapı görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kapı açmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments