Rüyada eski tahta kapı görmek

Rüyada eski tahta kapı görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, geçimin kolaylaşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hastalığın biteceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, ele geçen kazancın artacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada eski tahta kapı gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada eski tahta kapı görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapı taşımak onunla yeniden kavuşacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, düşmanına galip geleceğine alamet eder.

Rüyada tahta kapı kırmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi tahta kapı görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada büyük tahta kapı görmek bahtının güzelleşeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments