Rüyada tahta kırığı görmek

Rüyada tahta kırığı görmek rahat nefes almaya başlayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, malvarlığının çok daha artacağına, kurtuluşu yakalayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kırığı gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada tahta kırığı görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Rüyada kırık tahta görmek dertlerin ve sorunların artacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tahta kapı görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta bilezik görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven taşımak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta tavan görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments