Rüyada kırık tahta görmek

Rüyada kırık tahta görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hastalığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tahta gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık tahta kapı görmek önemli bir şahsiyet olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tahta görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada tahta kırığı görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta baston görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar tahtasını görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta saat görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments