Rüyada kırık tahta merdiven görmek

Rüyada kırık tahta merdiven görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı adımlar atacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada kırık tahta merdiven gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tahta kırığı görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Rüyada kırık tahta görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven çıkmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tahta merdivenden inmek kişinin rahat bir nefes alacağına, işlerinden de geri kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
hasan kara

rüyamda bir bina var binanın merdiveni yok ağaç iskeleden çıkmaya çalışırken merdivenin kırılmaya başladığını gördüm hemen aşağı indim bu rüyamı bana yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler