Rüyada kırık tahta kaşık görmek

Rüyada kırık tahta kaşık görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, borçların biteceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kırık tahta kaşık gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek tartışma yaşayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalettir.

Rüyada tahta kaşık yıkamak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çalmak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kaşık almak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulur.

Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, elin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tahta kaşık görmek hayatının kolaylaşacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments