Rüyada tahta kapı kırmak

Rüyada tahta kapı kırmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, bunalıma düşeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine delalettir.

Rüyada tahta kapı kırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada tahta kapıyı kırmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kapı kırmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tahta kırmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kapı silmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tahta kapı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kapı taşımak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments