Rüyada kibrit yaktığını görmek

Rüyada kibrit yaktığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, ilişkiye huzurun geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, nefsine yenileceğine, zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada kibrit yaktığını gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada kibrit bulmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibritle oynamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kibrit görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibritle sigara yakmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanık kibrit görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden kibrit almak süzüleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Rüyada birinden kibrit almak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibrit çakmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments