Rüyada birinden kibrit almak

Rüyada birinden kibrit almak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sözünde duracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kibrit almak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Rüyada yanmış kibrit görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada ölüden kibrit almak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan kibrit görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kibrit almak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibrit bulmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibrit toplamak manevi olarak hasar alınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kibrit görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments