Rüyada yanık kibrit görmek

Rüyada yanık kibrit görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yanık kibrit gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yanık kibrit görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit almak büyük özgüven kazanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet eder.

Rüyada kibritle mum yakmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada yanan kibrit görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulur.

Rüyada kutu kibrit görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine inanılır.

Rüyada kibrit istemek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments