Rüyada kibrit bulmak

Rüyada kibrit bulmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada kibrit bulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Rüyada kibrit bulmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, dua alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibrit almak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kibritle sigara yakmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada kibrit toplamak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit yemek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Rüyada kibritle oynamak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments