Rüyada kibritle sigara yakmak

Rüyada kibritle sigara yakmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, inancını bir kenara atacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kibritle sigara yakmak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Rüyada kibritle sigara yakmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibritle ateş yakmak takdir edileceği işler yapacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kibritle mum yakmak zor zamanların sona ereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kibrit kutusu almak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada birinden kibrit almak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit çöpü görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit istemek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ölüden kibrit almak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments