Rüyada yanan kibrit görmek

Rüyada yanan kibrit görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kibrit gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Rüyada yanan kibriti söndürmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, saygınlığının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan kibrit görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, süzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibrit görmek para kazanmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit yemek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet eder.

Rüyada kibrit kutusu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, emeklerinin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibritle ateş yakmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments