Rüyada kertenkele kovalamak

Rüyada kertenkele kovalamak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, dertlerin artacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele kovalamak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Rüyada kertenkele kovalamak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret eder.

Rüyada ev kertenkelesi görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kertenkele görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada hamile kertenkele görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde kertenkele görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kertenkele görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalettir.

Rüyada pembe kertenkele görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments