Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş birinin zayıfladığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada kızının zayıfladığını görmek hayırlı adımlar atılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, borçların sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments