Rüyada babanın zayıfladığını görmek

Rüyada babanın zayıfladığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, gözden düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının zayıfladığını görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada şişmanken zayıflamak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek hayat standartlarının yüksek olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin zayıfladığını görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments