Rüyada kendini su kenarında görmek

Rüyada kendini su kenarında görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, emrinde insan çalıştıracağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada kendini su kenarında gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada su kenarında oturmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kenarı görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada su kenarında olmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kenarında ev almak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işarettir.

Rüyada kendini su kenarında görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada su kenarında ev görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada su kenarında namaz kılmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Rüyada su kenarında yatmak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments