Rüyada su kenarında olmak

Rüyada su kenarında olmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, her daim temkinli olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, isabetli adımlar atacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada su kenarında olmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada su kenarında yatmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet eder.

Rüyada su kenarı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada su kenarında uyumak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine alamet eder.

Rüyada su kenarında yılan görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini su kenarında görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Rüyada su kenarında ev almak büyük tartışmaların yapılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kenarında oturmak maddi sorunlarının artacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments