Rüyada su kenarında ev görmek

Rüyada su kenarında ev görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, refaha erişileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, artık rahat bir nefes alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kenarında ev gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Rüyada su kenarında ev görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kenarında ev almak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada su kenarında olmak kazancının hiç azalmayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına inanılır.

Rüyada su kenarında namaz kılmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun kenarında yürümek işinden ve parasından olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kenarında yılan görmek çirkin amellere, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet eder.

Rüyada kendini su kenarında görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalettir.

Rüyada su kenarında yemek yemek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments