Rüyada su kenarı görmek

Rüyada su kenarı görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada su kenarı gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Rüyada su kenarında yılan görmek sıhhat kazanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada su kenarı görmek işsiz kalmaya, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işarettir.

Rüyada su kenarında oturmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada su kenarında yemek yemek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Rüyada su kenarında ev almak düşmanların çok üzüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su kenarında uyumak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada su kenarında namaz kılmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun kenarında yürümek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments