Rüyada su kenarında oturmak

Rüyada su kenarında oturmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada su kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada suyun kenarinda oturmak mutluluğun aileye geri döneceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kenarında oturmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada havuz kenarında oturmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kenarında oturduğunu görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancında bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında evde oturmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında oturmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada gölün kenarında oturmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments