Rüyada su kenarında yatmak

Rüyada su kenarında yatmak işleri yoluna sokacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada su kenarında yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada su kenarında yatmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yatmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarinda yatmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin kenarında yatmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Rüyada su kenarında yemek yemek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada su kenarında ev almak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kenarında olmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, borçlarının azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments