Rüyada kendi kefenini görmek

Rüyada kendi kefenini görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kefenini gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kefende bebek görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenle görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sıkıntıya girmeye işarettir.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefenle görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kefensiz cenaze görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments