Rüyada ölünün kefenini görmek

Rüyada ölünün kefenini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, seyahatlere katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölüyü kefenle görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüp kefen giymek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölü ve kefen görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işaret eder.

Rüyada ölü kefeni görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ölünün kefenini açmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün kefenini görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments