Rüyada ölü birini kefenle görmek

Rüyada ölü birini kefenle görmek daha fazla gelir elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini kefenle gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Rüyada ölü birini kefenli görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine işarettir.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini kefende görmek işlerinin kötüye gideceğine, hedeflerine yaklaşacağına işarettir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp kefenlenmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments