Rüyada bir başkasını kefenle görmek

Rüyada bir başkasını kefenle görmek hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasını kefenle gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada öldüğünü ve kefenlendiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birine kefen vermek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kefende insan görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefen giymek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kefen giymiş birini görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, para pul sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments