Rüyada ölüyü kefenle görmek

Rüyada ölüyü kefenle görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenle gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada ölüp kefen giymek hem de sevdiklerinin olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenli görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada kefenli ölüler görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefende görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek kalp kırmayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini kefende görmek çok zor duruma düşüleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden kefen almak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments